...
Logo
·

“Elvine” vyriški drabužiai su nedideliais defektais

ELVINE vyriška apranga su nedideliais defektais sumaišykite!

Elvine” 2001 m. įkūrė švedų gatvės menininkas Daniel Mänd. Jis pavadino įmonę “Elvine”, taip pagerbdamas savo močiutę Elvine Mänd, griežtą siuvėją iš Estijos, kuri šeštajame dešimtmetyje pabėgo į antrą pagal dydį Švedijos miestą Geteborgą. Jos kūrybingas anūkas paveldėjo aistrą meistriškumui, tikrajai kokybei ir akylumą detalėms. Užaugęs gatvėje, Kortedalos priemiestyje, Danielis norėjo sukurti kažką, kas būtų kilę tik iš jo paties ir iš nerafinuotos Geteborgo gatvės kultūros, bet būtų sukurta pagal jo močiutės tradicijas.
Taip gimė “Elvine”, kuri nuo to laiko siūlo laisvalaikio drabužius, pasižyminčius elegancija ir puikiai tinkančius laisvam gyvenimo būdui mieste. Kitaip tariant, sudėtingi drabužiai, skirti neišrankiam elgesiui, kurie labiau tinka šaligatviams nei podiumams.

Parduodame pagal MIX kategoriją 20 kg pakuotėmis. Kiekvieną pakuotę sudaro skirtingų dizainų ir dydžių drabužiai su nedideliais defektais, pvz., dėmėmis.

Jei reikia daugiau informacijos, susisiekite su mumis!

Norėdami gauti daugiau informacijos apie šią partiją, užpildykite mūsų kontaktinę formą ir pateikite išsamią informaciją apie savo užklausą.

Kviečiame apsilankyti mūsų salone, pasimėgauti puodeliu kavos mūsų “BC Cafe & Bar” ☕️